SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ekrem İmamoğlu sebze halinde tanıştığı gencin evinde iftar açtı

Ekrem İmamoğlu sebze halinde tanıştığı gencin evinde iftar açtı

15 Mayıs 2019 Çarşamba - 12:22




CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Esenler'de konuk olduğu evin çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi





İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa Yaş Meyve-Sebze Hali'nde tanıştığı 17 yaşındaki Cebrail Gümüştepe'nin Esenler'deki evine konuk oldu.

Burada iftar açıp Gümüştepe ailesiyle sohbet eden İmamoğlu, basın kapalı gerçekleşen iftar sonrası sokakta kendisini bekleyen vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi.:

"Bu delikanlıyla halde tanışmıştık. Sonra konuştuk, biraz okuldan uzak kalmıştı. Başarılı olacağı konusunda anlaşmıştık, o da başarılı oldu. Diplomasını aldı. Bugün hem onu kutlamaya hem ailesiyle beraber iftar yapmaya geldim. Çok mutluyum."




Ara verdiği eğitim hayatına devam etmek istediğini belirten Cebrail Gümüştepe ise İmamoğlu'ndan söz aldığını, yeni eğitim-öğretim yılında Bayrampaşa'da bir okulda lise eğitimini sürdüreceğini dile getirdi.

Gümüştepe, eğitimine devam ederken, bir yandan da halde çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap