SON DAKİKA



Haber > Gündem > EGM polis maaş promosyonu tarihi değişti! 27 bin TL hesaplara...

EGM polis maaş promosyonu tarihi değişti! 27 bin TL hesaplara...

01 Kasım 2022 Salı - 09:29




EGM polis maaşları promosyonu ödemesi tek seferde 27 bin TL yarın yani 1 Kasım'da hesaplara Vakıfbank tarafından yatırılacaktı ama kötü haber geldi. Polis maaşı promosyonu ödeme tarihi değişti...





EGM personelinin aylardır tepki gösterdiği maaş promosyonu için miktar geçtiğimiz ay 3 yıl için 27 bin TL olarak tek seferde hesaplara yatırılacağı açıklanmıştı. Polisler, promosyon ödemesi almayı beklerken, ödemelerin hangi gün hesaba yatırılacağı merak ediliyor fakat EGM personeli açısından kötü haber geldi.

EGM MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMESİ TARİHİ

EGM maaş promosyonu İçişleri Bakanlığı bünyesinde polis olarak görev yapan memurlara sadece yapılabilecek. Polis maaş promosyonu ödemeleri Vakıfbank aracılığıyla aktarılacak fakat daha önce 1 Kasım 2022 Salı günü yatacağı açıklanan EGM maaş promosyonu tarihi ertelendi.

POLİS MAAŞI PROMOSYONLARI ERTELENDİ

Odatv'nin haberine göre polis maaş promosyonu peşin ve tek seferde 27 bin TL 15 Kasım’da polis maaş hesaplarına Vakıfbank tarafından aktarılacak. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap