SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eğitim yatırımları hız kazanadı

Eğitim yatırımları hız kazanadı

09 Şubat 2015 Pazartesi - 18:27




AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Altınordu ve Fatsa’da yeni yapılan okul ve dersliklerle eğitimde tekli sistem hedefine daha da yaklaştıklar





Ünal, yaptığı açıklamada, yeni yapılan derslik ve binalarla eğitimde önemli sorun olan fiziki koşulların çok daha iyi duruma geldiğini ifade etti. Ünal, “Hedefimiz, bütün okullarımızda tekli eğitime geçilebilmesi, yeni açtığımız okullarla bu hedefe daha da yaklaştık. Yeni okul binalarımızda öğrencilerimiz derslere başladılar. Geleceğimiz olan yavrularımız için 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin ikinci yarıyılı ders zili çaldı. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu yarıyılı tamamlayarak eğitim ve öğretime kazandırdığımız modern okul binalarımızın gençlerimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Altınordu ve Fatsa’da eğitim ve öğretime yeni kazandırılan okul binaları ve dersliklerle ilgili bilgi veren Fatih Han Ünal, “Ordu Ticaret Lisesi, yeni 32 derslikli binasıyla tekli öğretime geçti. Daha önceden yetersiz binada eğitim veren Sağlık Meslek Lisesi yeni yaptığımız 24 derslikli modern binasıyla ikinci yarıyıl eğitim döneminde öğrencilerle buluştu. Engelli öğrencilerimiz için 24 derslikli İlkadım uygulama okulunu tamamlayarak engelli öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Altınordu’ya yeni kazandırdığımız 40 derslikli İmam Hatip Lisesi, 200 kişilik pansiyonu ve 750 kişilik kapalı spor salonu tamamlanarak bu haftadan itibaren eğitim ve öğretime başlayacak. Fatsa Atatürk İlkokulu 20 derslik olarak tamamlandı” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap