SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eda Taşpınar'ın tepki çeken paylaşımına soruşturma

Eda Taşpınar'ın tepki çeken paylaşımına soruşturma

03 Ocak 2023 Salı - 14:06




Tasarımcı Eda Taşpınar’ın bir camide verdiği skandal pozlar tepki çekti. Taşpınar, gelen eleştiriler sonrası Instagram hesabından fotoğrafları kaldırdı. Taşpınar'ın paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re'sen soruşturma başlatıldı.





Eda Taşpınar'ın sosyal medyada cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re'sen soruşturma başlatıldı.

Sosyal medyada tepki gösterildi
 
Taşpınar'ın pozlarına tepki yağmış ve Taşpınar, dini değerlerle alay etmekle eleştirilen tasarımcıya ceza verilmesi çağrısı yapılmıştı.

Yorumlarda "Bu alenen İslam'a ve Müslümanlara karşı hakarettir, küfürdür. Eda Taşpınar gibi birinin, cami ya da mescit içinde böylesine iğrenç poz verilemeyeceğini bilmemesine imkân ihtimal yok. Biz sadece buradan tepki gösterebiliyoruz, gereğini yapmak ise Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş'a düşer." yorumları yapıldı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap