SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ece Üner'in tuvalate gittiği sırada açık kalan mikrofonu gündem yarattı

Ece Üner'in tuvalate gittiği sırada açık kalan mikrofonu gündem yarattı

26 Ekim 2022 Çarşamba - 11:52




Ünlü sunucu Ece Üner sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.





Siyasi parti liderlerini YouTube kanalı Babala TV'deki Mevzular Açık Mikrofon'da konuk eden Oğuzhan Uğur, sosyal medya yasasının tartışıldığı yeni programıyla büyük ilgi gördü. Programa hukukçular, ünlü YouTuberlar ile Uğur Dündar, Okan Bayülgen, Cüneyt Özdemir, Haluk Levent, Ece Üner, Candaş Tolga Işık, Özlem Gürses konuk oldu.

TUVALETE GİDERKEN MİKROFONU AÇIK KALDI

Konuklar arasında yer alan sunucu Ece Üner'in tuvalet molası istediği anlar yayına yansıyınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Uğur Dündar'ın konuşması sırasında sessizce lavaboya gitmek isteyen Ece Üner'in mikrofonunun sesinin hala açık olması dikkat çekti

OĞUZHAN UĞUR MÜDAHALE ETTİ

Yolda biriyle karşılaşan Ece Üner, konuşmaya başladı. "Tuvalete. Yok yok iyiyim. Çok iyiyim" sözleri mikrofonun fark edilip erken kapatılmasına ön ayak oldu. Sunucu Oğuzhan Uğur ise o sırada, "Arkadaşlar mikrofonu kapatır mısınız. Devamı da olacak belli ki" sözleriyle salonda eğlenceli anlar yaşanmasına sebep oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap