SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dünyanın konuştuğu satış yılan hikayesine döndü!

Dünyanın konuştuğu satış yılan hikayesine döndü!

06 Haziran 2022 Pazartesi - 17:20




Dünyanın en zengin kişisi konumundaki Elon Musk'ın 44 milyar dolara Twitter'ı satın alma anlaşması resmen yılan hikayesine döndü. Musk Twitter'ı tehdit etti.





Elon Musk Twitter'ı, kendisine spam bot hesapları hakkında bilgi vermeyi reddetmekle suçladı ve 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasından vazgeçmekle tehdit etti. Musk "Twitter birleşme anlaşmasını ihlal ederse, fesih hakkını saklı tutuyorum." dedi.

Tesla ve SpaceX CEO'sunun avukatları, bugünün tarihinin yer aldığı bir mektup gönderdi. Mektupta, Musk'ın 9 Mayıs'tan bu yana, yani yaklaşık bir aydır, şirketin 229 milyon hesabından kaçının sahte olduğunu değerlendirebilmek için defalarca bilgi istediği belirtiliyor.

Avukatlar, mektupta Twitter'ın yalnızca şirketin test yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgi vermeyi teklif ettiğini, ancak bunun "Musk'ın veri isteklerini reddetmekle eşdeğer" olduğunu iddia ediyorlar.

Musk ise, Twitter'ın gevşek yöntemleri olduğunu ileri sürerek kendi doğrulamasını yapabilmek için veri istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap