SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dünyanın konuştuğu 'satış' için yeni açıklama!

Dünyanın konuştuğu 'satış' için yeni açıklama!

19 Nisan 2022 Salı - 14:59




Milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin iş insanı olan Elon Musk'aTwiter'ın satışıyla ilgili Suudi Prens'den red cevabı gelmişti. Musk konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı ve bu sefer yöneticileri hedef aldı.





Geçtiğimiz günlerde Twitter'ın yüzde 9.2'sini satın aldığını duyuran Elon Musk, şirketin tamamını satın almayı teklif etti. Musk, hisse başına 54.2 dolar ödeyerek Twitter'ı satın alabileceğini söylemişti. 

Dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Suudi prens Alwaleed bin Tallal, Musk'a olumsuz döndü. Twitter'dan Elon Musk'ı ekleyerek yanıt veren Suudi Prens, ABD'li iş adamının teklifini düşük buldu.

Suudi Prens, paylaşımında 54.2 dolarlık teklifin Twitter için düşük olduğunu, uzun vadeli yatırımcı olarak satışı düşünmediğini dile getirdi.

Hatırlanacağı üzere Suudi Prens ve sahibi olduğu Kingdom Holding, Twitter'a ilk olarak 2011'de 300 milyon dolar yatırım yaptı. 2015 yılında da ek alım yaparak hissesini yüzde 5'e yaklaşan orana çıkarmıştı.

MUSK'TAN YENİ AÇIKLAMA!


Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk, Sosyal medya şirketi Twitter’i satın alma teklifinin kabul edilmesi halinde, yönetim kuruluna maaş ödenmeyeceğini bildirdi.

Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Twitter’ı satın alması durumunda şirketin yönetim kurulunda görev alacak kişilere maaş ödenmeyeceğini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap