SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dünyanın en zengin adamı İstanbul'da! 'Büyük sürpriz oldu'

Dünyanın en zengin adamı İstanbul'da! 'Büyük sürpriz oldu'

02 Ekim 2019 Çarşamba - 15:22




108 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengini olan Jeff Bezos, geçtiğimiz yıl bugün Suudi Arabistan Başkonsolusluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın anma törenine katılmak üzere İstanbul'a geldi. Jeff Bezos aynı zamanda, Kaşıkçı'nın çalıştığı Washington Post (WP) gazetesinin de sahibi.





Amazon'un kurucusu ve CEO'su aynı zamanda Washington Post (WP) gazetesinin sahibi olan Jeff Bezos, geçtiğimiz yıl bugün Suudi Arabistan Başkonsolusluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki anma törenine katıldı.

SÜRPRİZ OLDU"

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, Anadolu Ajansı (AA) muhabirine yaptığı açıklamada, Bezos'u davet ettiklerini belirterek, "Kendisi güzel bir sürpriz yaparak programa katıldı" dedi.

SANİ ŞENER KARŞILADI

Dünyanın en zengin kişisi olan Bezos'u, Atatürk Havalimanı'nda TAV Grubu'nın patronu Sani Şener karşıladı. Şener, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak "Amazon'un ülkemize katkı sunacak işler yapacağına eminim" dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap