SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dünyada bir ilk: sosyal miting!

Dünyada bir ilk: sosyal miting!

02 Haziran 2015 Salı - 15:26




İstanbul’daki 16 ilçeyi kapsayan miting programı süresince Yeni Türkiye Dijital Ofisi, dünyada bir ilki gerçekleştirecek ve her ilçe mitingini canlı y





Başbakan Davutoğlu’nun 2 Haziran günü sabahın erken saatlerinde başlayacak ve 3 Haziran günü akşam saatlerinde sona erecek miting maratonunu sosyalmiting.tv internet sitesindeki harita üzerinden gerçek zamanlı olarak takip edilebilecek. Mitingler canlı yayınlarla Twitter, Facebook, Instagram, Periscope, Foursquare ve Snapchat uygulamalarında anında izlenebilecek.

DÜNYADA BİR İLK: SOSYAL MİTİNG

Tüm detaylarıyla sosyal medyaya aktarılacak İstanbul ilçeler mitingleri sırasında dünyada bir ilk de gerçekleştirilmiş olacak. İlk kez bir siyasi liderin mitingleri, birçok sosyal mecrada gün boyu gerçek zamanlı olarak paylaşılacak ve dünyanın her köşesinden izlenebilecek.

Siz de www.sosyalmiting.tv adresinden gün boyu Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul’un ilçelerinde gerçekleştireceği mitingleri izleyebilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap