SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dündar'dan Bakan Koca'ya: 'Güzin Abla'dan bir farkı olması lazım

Dündar'dan Bakan Koca'ya: 'Güzin Abla'dan bir farkı olması lazım

31 Ağustos 2021 Salı - 11:55




Gazeteci Uğur Dündar sunucusu olduğu programda yaptığı konuşma esnasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ‘Güzin Abla’ benzetmesi yaptı.





Gazeteci Uğur Dündar açık öğretim fakültesi öğrencilerinin eğitimi uzaktan almalarına rağmen yüz yüze sınav vermeleri konusundaki çelişkiyi anlattığı konuşmasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı da eleştirdi.

Dündar Sağlık Bakanı Koca’yı son zamanlarda yaptığı açıklamalarla Güzin Abla’ya benzetirken  Sağlık Bakanı’nın 'Güzin Abla'dan bir farkı olması lazım” diye konuştu.

Dündar konuşmasında şunları söyledi:

“Sınavların kapalı ortamlarda yapılması ve toplu taşıma araçlarının kullanılması Delta Varyantı yayılması için çok tehlikeli bir sürecin başlangıcı olacak. Bu konuda bize son zamanlarda ‘Güzin Abla’yı çağrıştıran tavsiyelerde bulunan sayın Sağlık Bakanı’nın  dikkatlerine sunmak istiyorum. Sağlık Bakanı’nın  Güzin Abla’dan bir farkı olması lazım. Çünkü bu konudaki en yetkili kişi olan Sağlık Bakanı Salgın almış başını gidiyor  ‘aman dikkatli olalım, aman şuna özen gösterelim şeklinde  tavsiye niteliğinde yaptırım anlamına gelmeyecek bir takım önerilerle süreci geçiştirmeye çalışıyor. Oysaki kendisi radikal kararlar alabilecek bir makamın da yürütücüsü”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap