SON DAKİKA



Haber > Gündem > DSİ kura sonuçları sorgulama! DSİ sonuçları ne zaman açıklanacak

DSİ kura sonuçları sorgulama! DSİ sonuçları ne zaman açıklanacak

04 Mayıs 2023 Perşembe - 13:59




DSİ işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı heyecanla bekleniyor. İŞKUR Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 908 sürekli işçi alımı asil ve yedek isim listesi kura çekilişinin ardından netlik kazanacak. Alımlar herhangi bir sınava tabi tutulmaksızın noter kurası ile gerçekleştirilecek.





DSİ 908 sürekli işçi alımı sonuçları kura çekilişiyle belli olacak. Alımlar için gerçekleştirilecek kuralarla asıl ve yedek adaylar noter huzurunda belirlenecek. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olanların atama işlemleri yapılmayacak. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri belirlenen süre içerisinde teslim etmeyen adayların yerine yedek listeden adayların atamaları gerçekleştirilecek.

DSİ İŞKUR İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2023

DSİ 908 sürekli işçi alımı kura çekimi 3 Mayıs 2023 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler alımı yapacak olan Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak.

DSİ KURA ÇEKİMİ SONUCU (ASİL VE YEDEK İSİM LİSTESİ) NASIL ÖĞRENİLİR?

DSİ kura çekimi sonuçları ile asıl ve yedek aday isim listesi bölge müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Kura sonuçlarının da bugün belli olması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap