SON DAKİKA



Haber > Gündem > Domuza ateş etti, arkadaşını öldürdü

Domuza ateş etti, arkadaşını öldürdü

16 Eylül 2016 Cuma - 17:33




Mustafa Sevci ava çıktığı arkadaşı 37 yaşındaki Ali U. tüfekle vurularak öldürüldü. Ali U. domuz vurmak için ateş ettiğini söyleyerek şaşırttı.





Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde meydana gelen olayda Mustafa Sevci ve Ali U. ava çıktı. Bir süre sonra ise Mustafa Sevci, dağlık arazide başından av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu. Bir cinayete kurban giden yaşlı adam için Jandarma araştırma yaparken Sevci'nin birlikte ava çıktığı iki arkadaşı soruşturuldu.

TUTUKLANDI

İfadeler sırasında avda bulunan Ali U. Mustafa Sevci'yi kaza sonucu kendisinin vurduğunu itiraf etti. Olayı anlatan Ali U. ''Aşağıda, çalılıklar arasında domuz gördüm. Bunun üzerine av tüfeğiyle ateş ettim. Ateş ettiğim çalılık alana indiğimde, Mustafa Sevci'yi kanlar içinde yerde buldum. Bunun üzerine şoka girdim. Diğer arkadaşı çağırdım. Olayın şoku ve korkumdan ilk etapta ateş ettiğimi söyleyemedim''dedi. Mustafa Sevci'yi öldüren Ali U. tutuklandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap