SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dokunulmazlık yorumu

Dokunulmazlık yorumu

22 Haziran 2016 Çarşamba - 16:23




CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, dokunulmazlıkların kaldırılmasının ardından milletvekilleri hakkında düzenlenen dosyaların savcılıklara gönderilmeye baş





Selin Sayek Böke, MYK toplantısıyla ilgili yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığının, TBMM tarafından gönderilen 139 milletvekili hakkındaki 682 dosyayı ilgili savcılıklara iletmeye başlamasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Böke, “Kendi adımıza hiçbir şeyden korkmuyoruz. O mahkemelerin AKP'nin yargılandığı mahkemelere dönüşmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Böke, hükümetin yüksek yargıyı düzenlemeye ilişkin getirdiği paketi Anayasa Mahkemesi'ne götüreceklerini vurgulayarak, “Yargıyı kendilerinin arka bahçesi olarak tarif etmek istiyorlar. Asla sadece AKP'yi savunacak bir hukuk düzenine izin vermeyeceğiz” dedi. Böke, Türkiye'nin kötü yönetildiğini söyleyerek, siyasetin toplumu böldüğünü söyledi ve “Toplum benden olan ve olmayan diye ikiye bölünmeye çalışılıyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap