SON DAKİKA



Haber > Gündem > Doğu Perinçek, Suriye ziyareti için tarih verdi

Doğu Perinçek, Suriye ziyareti için tarih verdi

21 Ağustos 2022 Pazar - 11:21




Şam ziyaretinin iptal edildiği iddiasını yalanlayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Suriye ziyareti için tarih verdi.





Şam ziyaretinin iptal edildiği iddiasını yalanlayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Bir kere biz görüşme talebinde bulunmadık Suriye devletinden. Suriye devleti 8 aydır bizi davet ediyor" diyerek tarih verdi.

Halk TV'de yayınlanan 'Perdenin Önü Arkası' programında gazeteci İsmail Saymaz, gazeteci Merdan Yanardağ'ın "Sanırım Doğu Perinçek'in Suriye görüşmesi mümkün olmayabilir. Suriye yönetimi şimdilik görüşmeme kararı almış olabilir" iddiasını Perinçek'e sordu.

Bu iddiaya cevap veren Perinçek "Bu haberler tamamen Atlantikcilerin kendi rüyalarında gördükleri bilgiler. Aslı astarı yok ve mahcup olacaklar, utanacaklar" dedi. Perinçek, ziyaret tarihi için ise "Eylül ayında bu buluşmayı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Perinçek görüşme tarihinin ise Suriye Devlet Başkanı Beşat Esad'ın ve kendilerinin programına göre belirleneceğini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap