SON DAKİKA



Haber > Gündem > Doğan Cüceloğlu’nun ölümünde kritik gelişme

Doğan Cüceloğlu’nun ölümünde kritik gelişme

26 Şubat 2021 Cuma - 13:06




Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun öldüğü tarih ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı. 16 Şubat tarihinde hayatını kaybeden Doğan Cüceloğlu ile ilgili ortaya çıkan bir detay emniyeti yeniden harekete geçirdi. İşte olayın detayları…





Beşiktaş'taki evinde eşi tarafından ölü bulunan ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun, ölüm haberi tüm Türkiye’yi adeta yasa boğmuştu.
Doğan Cüceloğlu alışverişten dönen eşi tarafından ölü bulunmuştu.
83 yaşındaki Cüceloğlu'nun düşmeye bağlı aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybettiği belirlenmiş, olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştı.
Ortaya çıkan bir görüntü ekipleri yeniden harekete geçirdi.

İşte o olayın detayları…

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, ünlü yazarın ölümün ardından soruşturma kapsamında yaptığı incelemelerde, dikkat çeken bir detaya ulaştı
Güvenlik kameralarından kaydedilen görüntülerde, 16 Şubat günü temizlik görevlisinin saat 13.30 sıralarında Cüceloğlu'nun yaşadığı eve geldiği tespit edildi.

Ekipler yeniden harekete geçti...

Görüntüler sonrası araştırmayı derinleştiren polisler, saat 13.30-14.00 arasındaki güvenlik kamerası görüntülerini de incelendi.  
İncelenen tüm görüntülerde temizlik görevlisinin haricinde apartmana başka şüpheli bir şahsın girmediği belirlendi.
Edinilen bilgiler doğrultusunda emniyet, görüntüleri dosyaya ekleyerek, soruşturmayı derinleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap