SON DAKİKA



Haber > Gündem > Doğa Kolejleri velilerinden tepki: Simit kadar değerimiz yok

Doğa Kolejleri velilerinden tepki: Simit kadar değerimiz yok

15 Aralık 2019 Pazar - 16:37




Öğretmenlerin iş bıraktığı Doğa Koleji'nin duruma ilişkin yapacağı açıklamayı ertelemesi üzerine İstanbul'daki veliler, Ataşehir'deki Doğa Kolejleri Genel Müdürlüğü binası önünde toplandı.





Velilerden Sonnur Meriç "Artık dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.

Öğretmenlerin iş bıraktığı Doğa Koleji'nin duruma ilişkin yapacağı açıklamayı ertelemesi üzerine İstanbul'daki veliler, Ataşehir'deki Doğa Kolejleri Genel Müdürlüğü binası önünde toplandı. Velilerden Sonnur Meriç "Artık dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.

Gazete Duvar'ın haberine göre, Doğa Kolejleri velileri bugün genel müdürlük binası önünde eylem yaptı. “Bir simit kadar değerimiz yok” diyen veliler hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi ve açıklama beklediklerini ifade etti.

Doğa Kolejleri velileri, üç aydır maaş alamayan ve iş bırakan öğretmenlere ve ortada kalan çocuklarına destek olmak, yetkililere seslerini duyurmak için bugün toplandı. Göz yaşlarına hakim olamayan velilerden Sonnur Meriç “Gerekirse kermes kurarım yine de öğretmenlerime bakarım. Okullarda elektrik ve doğal gaz yok” dedi.

Veliler, Ziraat Bankası tarafından yüzde 51 hissesini aldığı Simit Sarayı için ise “Simitler kadar değerimiz yok” diye tepki gösterdi. Televizyon kanallarına da seslenen veliler, “Magazinsel haberi bırakın, sesimizi duyurun” çağrısında bulundu.


Yağmura rağmen bir açıklama için saatlerdir beklediklerini söyleyen veliler, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu’na da seslenerek, “Vedat buraya” şeklinde slogan attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap