SON DAKİKA



Haber > Gündem > Diyoruz ki!

Diyoruz ki!

05 Kasım 2022 Cumartesi - 09:46




Mazhar Yıldırımhan unutulmaz





Trabzon’un yetiştirdiği değerlerin hakkını bu köşede teslim etmeye devam edeceğiz. Bakın, siyasi, sivil toplum örgütleri Mazhar Yıldırımhan ismini çok iyi tanır...
Bu şehre ömrünü veren, önemli hizmetler yapan, Ankara’da kapısını herkese açık tutup kimsesizlerin kimsesi olmaya çalışan değerlerden biridir.
Bir dönem AK Parti’nin Trabzon Belediye Başkanlığına aday olmuş, kaybettiği o seçimin arkasında yıllar sonra ortaya çıktı ki FETÖ ya- pılanması izleri varmış!
Ama yılmadı...
Sonra...
Vakıflar bölge müdürü olarak sadece Trabzon’da değil ülkede tarih yazan en önemli değerlerden biri oldu.
Trabzon Ayasofya’nın ibadete açılmasında tek başına verdiği mücadeleyi Allah ona nasip etti. Onun dışında bu şehirde kimse o iradeyi ortaya koyamazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdirini kazandı.
Siyasi yaşamı boyunca hep çıkarsız, beklentisiz Erdoğan’ın yanında duran adam olmak hele hele vefasızların olduğu bu süreçte çok önemli.
Bakan Süleyman Soylu’nun kadrosunda önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarlığı yaptı, son dönemde de İçişleri Bakanlığı Danışmanı olarak görevini yürütürken hep iyi iz bıraktı, bırakıyor da.
Sevenleri ile sevmeyenlerin ortası yok. Çünkü ya beyazdır ya siyah!..
Grisi yoktur.
Karşısında kim olursa olsun doğru bildiğini söylemekten hiç çekinmeyen olduğu ve göründüğü gibi omurgalı bir siyaset adamı...
Konuşurken ‘Acaba bir şey derler mi’ diye düşünce asla taşımaz.
Neyse söyler...
Ve konulara hakimiyeti ile müthiş bir hatiptir de...
Al koy grup başkan vekilliği yapsın...
Al koy milletvekili yapsın...
AK Parti’de bugün onun yapısında siyaset adamının sayısı iki elin parmakları kadar var mıdır merak ederim...
2023 seçimleri öncesi AKP Parti’nin böylesine değerlere Trabzon olmuş, Ankara olmuş nerede olursa olsun ihtiyacı olduğu gerçeğini inkar etmek mümkün mü?
Ama ne hikmetse icraatın içine çekilmez...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a partinin kuruluşundan bu yana duyduğu sadakat ile AK Parti’nin cesur yüreği gibi ortaya koyduğu iradesi ile Mazhar Yıldırımhan’ ın bu saatten sonra kendini kanıtlamasına ihtiyacı yok ki...
Artık gördüğünüz bu değeri değerlendirme zamanı gelmedi mi?
Eğer onun hakkı varsa ki var...
O hakkı teslim edin...
AK Parti’nin Mazhar Yıldırımhan gibi değerlere ihtiyacı var.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap