SON DAKİKA



Haber > Gündem > Diyoruz ki!

Diyoruz ki!

31 Ekim 2022 Pazartesi - 09:25




Turgay Şahin mi, Cüneyt Zorlu mu?





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun 600’e yakın personelinin sözleşmeli memur olması konusunda ortaya koyduğu irade, tartışmaları da beraberinde getirmeye devam ediyor!

Türkiye’de 2 bine yakın işçisini sözleşmeli memur yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi örneği ortadayken, daha birçok büyükşehir belediyesi bu iradeyi ortaya koymuşken, Ortahisar öncülüğünde ilçe belediye başkanlarının sözleşmeli memur hakkını amasız fakatsız personelini mutlu ederek kullanmasına rağmen Zorluoğlu’nun birbirinden farklı açıklamalarla kırk dereden kırk su getirme misali geri durması kuşkusuz ilginç.

Ortahisar Belediyesinde sözleşmeli memur yapılanlar neredeyse 3. maaşlarını alacak! İlginç olan bir başka konu da AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun adeta “Duymadım, görmedim, bilmiyorum” havasında olması...

Diğer yandan muhalefet ise ayrı bir vukuat!

CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanı Turgay Şahin de Mumcu’yu aratmıyor...

Sesi çıkmıyor!

Demek ki Zorluoğlu-Mumcu-Şahin aynı kulvarda.

Bu noktada CHP’nin Ortahisar Belediyesi Meclis Başkanı Cüneyt Zorlu duruşuyla dikkat çekiyor. Yüzde yüz personelden yana. Hemen şimdi diyor. İşçiye verilebilecek bir hak varsa, zaman kaybettirilerek heba olmasın istiyor...

CHP’nin Büyükşehir Belediye Meclis Grubunun görevini de adeta üstlenmiş...

Yani Turgay Şahin’in yapmadığını yaparak Büyükşehir Belediyesi personeline de sahip çıkıp her kesimden takdir topluyor. Cüneyt Zorlu, hem Büyükşehir hem Ortahisar’ın yükünü sırtlamış dersek yanlış olmaz.

Görünen o ki Zorlu, her kesimin hakkını savunan duruşuyla, Trabzon siyasetinin parlayan yıldızı olmaya devam edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap