SON DAKİKA



Haber > Gündem > Diyarbakır'da şiddetli patlama

Diyarbakır'da şiddetli patlama

11 Nisan 2017 Salı - 11:06




Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Emek Caddesi’nde meydana gelen patlamada yaralananlar, bölgeye gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.





Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde, içerisinde Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele ve Olay Yeri İnceleme Şubelerinin bulunduğu Emniyet Müdürlüğü ek binasında şiddetli bir patlama yaşandı. İlk bilgilere göre, 15’in üzerinde kişinin yaralandığı patlamada, emniyet binası kullanılamaz hale geldi. Olay, saat 10.40 sıralarında, merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ek binasında meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, içerisinde Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele ve Olay Yeri İnceleme Şubelerinin bulunduğu emniyet yerleşkesindeki atölyede panzer tamiri yapıldığı sırada şiddetli bir patlama yaşandı. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada, 15’in üzerinde kişi yaralanırken, yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap