SON DAKİKA



Haber > Gündem > Diyarbakır’da depremzede çocuklara yüzme eğitimi

Diyarbakır’da depremzede çocuklara yüzme eğitimi

19 Temmuz 2023 Çarşamba - 13:02




Kayapınar Belediyesi, depremzede ailelerin 7-14 yaş arası çocuklarına yönelik “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi çerçevesinde yüzme kursu başlattı.





Kayapınar Belediyesi “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesiyle, konteyner kentte misafir edilen depremzede ailelerin çocukları için yüzme kursu düzenledi. Belediyeye bağlı 2’si Kapalı 4 yüzme havuzunda bugün 7-14 yaş arasında kız ve erkek depremzede çocuklara yüzme eğitimi verilecek. Kursa katılan depremzede öğrencilere yüzme ekipmanları dağıtıldı. Çocukların depremde yaşadıkları travmadan uzaklaştırılmasının da hedeflendiği kurslar, yaz boyunca devam edecek.
Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak, depremlerden en çok etkilenen çocukların yaşadığı travmayı en aza indirmek amacıyla yüzme kursu düzenlediklerini söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap