SON DAKİKA



Haber > Gündem > Diyarbakır anneleri evlatlarının yolunu gözlüyor

Diyarbakır anneleri evlatlarının yolunu gözlüyor

29 Eylül 2023 Cuma - 12:58




Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.





3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin HDP il binası önündeki evlat direnişi, bin 487’inci gününde de devam ediyor. Oğlu Eren için Kocaeli’den gelerek oturma eylemine katılan Fadime Aksu, gözyaşları içinde oğluna eve dönmesi çağrısında bulundu. Oğlunu 10 yıl önce ekmek almaya gönderdikten sonra bir daha haber alamadığını söyleyen anne Aksu, "Artık dayanacak gücüm kalmadı. 10 yıldır hiçbir şekilde sesini duymadım. Oğlum, Allah rızası için dön. Artık dayanamıyorum, çok perişan olduk. Ben size hem anne hem de baba oldum. Gel devletimize sığın. Oradakilere inanma. Çocuğumu ekmek almaya yolladım, o günden beri görmedim. 10 yıldır gitmediğim yer kalmadı" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap