SON DAKİKA



Haber > Gündem > Diyanet'te taksitli umre dönemi!

Diyanet'te taksitli umre dönemi!

28 Kasım 2016 Pazartesi - 12:09




Diyanet İşleri Başkanlığı, 2017 yılı umre programı kapsamında kutsal topraklara gitmek isteyenlere sunacağı taksit imkanı için ilk protokolü imzaladı.





Diyanet Umre'ye gitmek isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat verdi. "Umre Finansmanı Kampanyası" kapsamında ilk protokol Albaraka Türk Katılım Bankası ile imzalanırken bu sene umreye gitmek isteyen vatandaşlar, ödemelerini fark alınmadan 4 veya 6 taksitle ödeyebilecek. Umreye gitmek isteyenler ilgili bankaya ücretini peşin veya taksitli yatırdıktan sonra, kendisine en yakın müftülüğe giderek veya "http://hac.diyanet.gov.tr" adresinden internet ortamında kaydını yaptırabilecek.

VATANDAŞ NASIL İŞLEM YAPACAK?

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Bülent Tapan, kutsal topraklara gitmek için Albaraka Türk’ün taksit imkanından faydalanmak isteyen vatandaşların yapması gerekenleri şöyle sıraladı: "Vatandaşlar herhangi bir şubemize nüfus cüzdanı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından verilen umre programlarının dönemini, fiyatını ve konaklama tipini gösteren 'Tur Güvenlik Kodu', gelir belgesi (maaş bordrosu ya da net maaş tutarını gösteren iş yeri tarafından onaylanmış belge), serbest meslek sahibi kişiler için vergi levhası, onaylı bilanço ve gelir tablosunu gösteren belgelerle gelecek. Burada kendisine tanımlanan hesap açılacak. İşlem anında söylenen taksit tutarlarını 6 kez giderek ödeme yapacak. Bu şekilde şubede bütün işlemler yapılabilecek."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap