SON DAKİKA



Haber > Gündem > Disipline sevk edilen Ümit Özdağ'dan zehir zemberek açıklama

Disipline sevk edilen Ümit Özdağ'dan zehir zemberek açıklama

30 Ekim 2020 Cuma - 11:05




İYİ Parti'de disipline sevk edilen Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in FETÖ ve Leyla Zana paylaşımlarını işaret ederek ''Türk Milliyetçileri İYİ Parti'yi bu fikirleri savunanlara 'Genel Başkan yardımcım' demek için kurmadılar'' dedi.





İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın canlı yayında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik 'FETÖ' suçlamasının ardından partide başlayan krizde Ümit Özdağ disipline sevk edildi.

Özdağ disipline sevk edilmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in FETÖ ve Leyla Zana paylaşımlarını hatırlatarak İYİ Parti yönetimini eleştirdi. Özdağ'ın Bahadır Erdem'le ilgili çıkışı İYİ Parti'de yeni bir gerginliği başlatacak cinsten.

"PARTİMİZİ BIRAKTIK AMA DAVAMIZI BIRAKMADIK"

Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti GİK Üyesi Bahadır Erdem'in Leyla Zana hakkında tweetini paylaşan Ümit Özdağ'ın açıklaması şöyle oldu: "Türk Milliyetçileri İYİ Parti'yi bu fikirleri savunanlara "Genel Başkan yardımcım" demek için kurmadılar. İYİ Parti'ye partimizi bırakıp geldik ama davamızı bırakmadık. İYİ Parti, Türk Milleti, Türk Devleti, Türk Vatanı, Türk Bayrağı diyenlerin partisidir."

ERDEM "TÜRKİYE'YE BARIŞ GELECEKSE LEYLA ZANA OLMADAN OLMAZ" DEMİŞTİ

Bahadır Erdem 17 Kasım 2015 tarihinde yaptığı paylaşımda "Sakın ola ki Leyla Zana'ya bir kere daha dokunulmasın Kürt halkı için ömrünü adamıştır Türkiye'ye barış gelecekse Leyla Zana olmadan olmaz." ifadelerini kullandı.


ÖZDAĞ, BAHADIR ERDEM'İN FETÖ ELEBAŞI GÜLEN HAKKINDAKİ ESKİ TWEETLERİ DE PAYLAŞTI

Özdağ ayrıca, İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un Bahadır Erdem'le ilgili bir mesajını da paylaştı. Koncuk o mesajında "Dava adamlarına, kurucularımıza kara liste, bu arkadaşlara divan üyeliği! Soru şu: Bu arkadaşı İYİ Partiye kim getirdi? Kim allayıp, pullayıp sundu? Operasyon mu arıyorsunuz? İşte size operasyon! Böyle zihniyete sahip kişilerle nereye gitmeyi umut ediyordunuz?" dedi.

Koncuk o açıklamasında ayrıca, Bahadır Erdem'in Leyla Zana ve FETÖ elebaşı Fethullah Gülen hakkında eski paylaşımlarını mesajına ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap