SON DAKİKA



Haber > Gündem > Diş hastanesindeki işçi grevini Başbakan’a sordu!

Diş hastanesindeki işçi grevini Başbakan’a sordu!

30 Mart 2015 Pazartesi - 16:28




CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Trabzon’da 3 sene önce TOKİ tarafından yapılmaya başlanan diş hastanesinde ki işçi grevini y





Şantiyede çalışan yaklaşık 70’e yakın işçi emekçisinin mağdur olduğunu belirten Volkan Canalioğlu, ''Kimisi parasını alamıyor kimisi ise yemek yemeye para bulamıyor. 6 aydır maaşlarını alamayan işçi emekçisi kardeşlerim TOKİ'nin duyarsız kaldığını belirterek grev haklarını kullanıyorlar. Bizde işçi emekçisi kardeşlerimizin arkasında olacağız ve mağduriyetlerinin giderilmesi için elimizden geleni ardına koymayacağız.'' dedi.

Canalioğlu Diş Hastanesi çalışanlarının mağduriyetleri hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yazılı soru önergesinde şu soruları yöneltti;

1- TOKİ tarafından yapılan '' Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'' inşaatında çalışan işçilerimizin 6 aydır maaş alamamanın sebepleri nelerdir?

2- Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak; 6 aydır maaş alamayan ve grev yapan işçilerimizin mağduriyetlerini gidermek adına bir girişimde bulunup bu sorunu ortadan kaldıracak mısınız?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap