SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dilipak'tan flaş tepki: Yeter artık bitsin bu pandemi oyunu

Dilipak'tan flaş tepki: Yeter artık bitsin bu pandemi oyunu

10 Mayıs 2021 Pazartesi - 11:15




Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, koronavirüs salgını gerekçesiyle ülke genelinde uygulamaya konulan tam kapanma kararına tepkisini sürdürüyor.





Gazeteci yazar  Abdurrahman Dilipak, dünya genelinde etkisinin  sürdüren koronavirüs salgını gerekçesiyle ülke genelinde uygulamaya konulan tam kapanma kararına tepkisini sürdürüyor.

Koronavirüs salgınının bir oyun olduğunu sürekli dile getiren ve uygulanan yasaklara tepki gösteren Dilipak, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı:

"Ankara'dakiler pandemiyi çok sevdi anlaşılan, DSÖ pandemi bitti dese de bizimkiler inanmayacak sanki. Pandemi oyunu ellerinde patladı. Dünya tek tek kapanmaya, maskeye, mesafeye son veriyor. YETER ARTIK! Bitsin bu işkence!"

Dilipak, sosyal medya hesabından dünya genelinde devam eden salgının küresel güçlerin bir oyun olduğunu dile getirirken alınan kararların ve uygulamaların yanlış olduğunu dillendirmeye devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap