SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dilipak'tan al haberi: Kabine revizyonu ile ilgili dikkat çeken iddia

Dilipak'tan al haberi: Kabine revizyonu ile ilgili dikkat çeken iddia

07 Ocak 2020 Salı - 13:48




Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, 2020 yılı içinde beklenen kabine revizyonunun rafa kalktığını yazdı.





Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “Ve şimdi..” başlıklı yazısında Türkiye’nin ABD ile İran arasındaki gerilimden nasıl etkileneceğini kaleme aldı.

Abdurrahman Dilipak, “Siyaset pragmatik bir iş oldu. Çıkar sözkonusu olunca dost-düşman karışıyor. Herkes birbirini kullanıyor. Gelinen noktada şunu söyleyebiliriz, bugün bölgede şartlar düne göre daha iyi değil. Bundan sonrası için istikrar unsurlarının elleri daha güçlü olmayacak” ifadelerini kullandı.

“Gerilim artıyor. Bölge bir barut fıçısı gibi” diyen Dilipak şöyle devam etti:

“Bu gelinen nokta bile, bu seviyede kalsa bile bunun bölge devletleri üzerinde ekonomik, sosyal, siyasal anlamda olumsuz yan etkileri olacaktır.”

 “MESELA BAKANLIKLARDA BİR DEĞİŞİKLİK BEKLENİYORDU YA DA…”


Abdurrahman Dilipak, “Böyle bir durumda ne olur düşünelim” diyerek şunları sıraladı:

“Altın yükselir. Yatırımlar ve kararlar ertelenir. Mesela bakanlıklarda bir değişiklik bekleniyordu ya da yeni siyasi oluşumlar gündemdeydi onlar ertelenecektir. Bölgeden kaçış hızlanacaktır. Bulanık suda balık avlamak isteyenler bu fırsatı değerlendirmek isteyeceklerdir. Diplomasi hız kazanacaktır. Bunları öngörmek için kahin olmaya gerek yok. Komplolar ve kehanetlerde patlama yaşanacaktır.”

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının tamamı için...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap