SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dilipak Ankara'yı sert eleştirdi! Bu duaya amin diyenlerden değilim

Dilipak Ankara'yı sert eleştirdi! Bu duaya amin diyenlerden değilim

22 Ağustos 2021 Pazar - 11:39




Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Olimpiyatlar üzerinden Ankara'yı sert eleştirdi. Dilipak ,"Ankara'nın politikacıları bunlar olurken ne yapıyor? Ben bu “dua”ya “amin” diyenlerden değilim." dedi.





Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşe yazısında 2020 Tokyo Olimpiyatlarının kapanışında söylenen şarkıyı sert sözlerle eleştirdi.

İnsanlığın bugün pagan ayinlerinin kurbanı olduğunu dile getiren Dilipak, "Bugün “Yeni dünya düzeni”nden söz ediyoruz. Ankara’nın politikacıları, bürokratları, bilim adamları dünyada bunlar olurken, onlar ne yapıyorlar? Ölü toprağı mı serpildi üstlerine. Tokyo Olimpiyadlarının kapanışında çalınan şarkının sözlerini biliyor muyuz. Neden bu konuda kimseden bir ses çıkmadı!? Bir kınama bile olmadı. Lennon ne diyordu o şarkısında! İlk cümle: “Cennet’in olmadığını hayal et” ve son cümle: “Umuyorum ki bir gün sen de bize katılırsın Ve bu dünya tek yürek olarak yaşar”. Ben bu “dua”ya “amin” diyenlerden değilim" ifadelerini kullandı.

Dilpak'ın bugünkü yazısı şu şekilde:

"Bugün Tokyo Olimpiyadlarının kapanış şarkısından söz edeceğim.. Bilmiyorum bu olanlar kimin ne kadar umurunda! Biz oltaya takılan yem gibi boynumuza takılan altın madalyalarla ve bayrağımızı göndere çektirdik diye övünürken orada neler oluyordu? Üzgünüm! Pagan ayinleri ile Satanist ayinlerin kurbanı oluyor insanlık.

Sahi, aşınızı olduğunuz mu, burnunuza o Grafenli PCR çubuğunu soktular mı? Mutlu musunuz?


Lennon’un “İmagine”si 1971’lerin hayali idi. 1648 Vestfalya Antlaşması sonrası ulus devlet projesi Bretton Woods ile zirveye ulaşırkenki Lennon hayali, 2021’de CoVID’in arkasına saklanan Great Reset ile gerçekleşme yolunda.. Katolik bir Cizvit olan Biden başkanlığı, Evangelist Trump’tan devralırken, eli Kelt İncilindeyken, Satanist Lady Gaga’nın gelişini gözlüyordu, çevresindeki LGBTQ+’lı dostları ile. Artık arkalarında Vatikan’ın duaları da vardı, “Tanrıyı kıyamete zorlama” yanlısı Evangelistler olmasa da. Giden de gelen de “Siyonist” idi sonunda.

Bugün “Yeni dünya düzeni”nden söz ediyoruz. 5G, Starlink, NeuraLink, CoVID, Trans Humanizm, Sahi bunlar kimin umurunda. Ankara’nın politikacıları, bürokratları, bilim adamları dünyada bunlar olurken, onlar ne yapıyorlar? Media, Sermaye, STK’nın ölü toprağı mı serpildi üstlerine. İpnoz mu edildiler. Beyinlerine Chip mi taktılar bunların, birer biyonik robota, Siborglara mı dönüştürdüler.

Tokyo Olimpiyadlarının kapanışında çalınan şarkının sözlerini biliyor muyuz. Neden bu konuda kimseden bir ses çıkmadı!? Bir kınama bile olmadı. Lennon ne diyordu o şarkısında! İlk cümle: “Cennet’in olmadığını hayal et” ve son cümle: “Umuyorum ki bir gün sen de bize katılırsın Ve bu dünya tek yürek olarak yaşar”. Ben bu “dua”ya “amin” diyenlerden değilim. Onların canı cehenneme! Siz aldığınız madalyalarla övünmeye devam edin.

Tokyo Olimpiyadının kapanışında 1 milyar kişi John Lennon’un 1971’deki şu şarkısını dinledi: “Din de yok, Devlet de. Ülke de tabii. Cennet’in olmadığını hayal et / Denersen göreceksin ki kolay - Altımızda Cehennem yok / Üstümüzde yalnızca gökyüzü -Hayal et tüm insanların / Sadece bugün için yaşadığını - Ülkelerin olmadığını hayal et / Yapması zor değil - Ne uğruna öldürecek / ya da ölecek bir şey var / Ne de dinler - Hayal et tüm insanların / Huzur içinde yaşadığını - Bana hayalperest diyebilirsin / Ama bil ki yalnız değilim - Umuyorum ki bir gün sen de bize katılırsın / Ve dünya tek yürek olur - Sömürgelerin olmadığını hayal et / Merak ediyorum yapabilir misin - Açgözlülüğe de açlığa da gerek yok / İnsanların kardeşliği - Hayal et tüm insanların / Bütün dünyayı paylaştığını - Bana hayalperest diyebilirsin - Ama bil ki yalnız değilim / Umuyorum ki bir gün sen de bize katılırsın - Ve dünya tek yürek olarak yaşarız.”

2012 Londra Olimpiyatlarında Korona Sembolizmi vardı. Doktorlar, hemşireler, hastalar ve korona mikrobunun grafik görseli. Ya da Modonna’nın 2019 Haziranında İsrail’de düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında sahnelediği performansın şarkı sözlerine baktınız mı? Şarkının adı İlluminati. Şarkıda her şey var: İlluminati, Süleyman Mabedi, Kara büyü, Pentagram, Şeytan, kimi sözlerde kimi görselde gizli. Kara büyü, Gaga, Gucci, Prada, Altın buzağı, Kurucu babalar, yeni dünya düzeni, Isis veya anka kuşu, Mısır Piramitleri, Steve Jobs veya Bill Gates, Google ABD, Bieber, LeBron, Clinton, Obama...


The Economist ve Time dergisi kapaklarındaki mesajları bile anlamadı birileri, sadece boş gözlerle baktılar. Great Reset onlar için fazla bir şey ifade etmiyor. CoVID’i ya da PCR’yi bunlara bu şartlarda anlatmak çok zor. Çünkü anlamak istemiyorlar ve kendilerinin apaçık bozgunculuk yaptıkları ortada iken kendilerini “ıslah ediciler” olarak tanımlıyorlar. Gözleri var görmüyorlar, kulakları var duymuyorlar, kalpleri var hissetmiyorlar. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap