SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dilekoğlu alıştı

Dilekoğlu alıştı

02 Nisan 2015 Perşembe - 10:18








AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu eski bir sendikacıdır. Siyasetteki başarısı ve azmi sendikacılıktan geliyor. Dilekoğlu son olarak AK Parti Trabzon il yönetimine girdi ve il başkan yardımcısı oldu. Dilekoğlu, azmi ve heyecanı ile verilen görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretinde. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde il SKM başkanlığını da Dilekoğlu ve arkadaşlarıyla birlikte yürütecek. Dilekoğlu görev yaptığı birçok sivil toplum örgütünde başarılı oldu, şimdi ise AK Parti'nin Trabzon'da başarısı için ter döküyor.

GÜMÜŞHANE'DE SEÇİM VARDI

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları başladı. Toplantıların ilk gününde bir yıl boyunca görev yapacak İl Encümeni üyeleri ile İhtisas Komisyonu üyelerinin seçimleri yapıldı. Toplantıların ilk gününde önümüzdeki bir yıl boyunca İl Encümeni'nde görev yapacak olan İl Genel Meclisi üyelerinin seçimi gizli oy yöntemiyle yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Şerif Bayraktar, Ahmet Güler ve Hüseyin Bedir, İl Encümeni üyeliğine seçildiler. Toplantının ikinci bölümünde ise yine bir yıl boyunca görev yapacak olan ihtisas komisyonları ve üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Grupların teklifleri ile yapılan açık oylamada,6 kişiden oluşan Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık komisyonlarına 4 AK Partili, 2 MHP’li üye belirlenirken, 5 kişiden oluşan Çevre Sağlık, Eğitim Kültür Spor ve Sosyal Hizmetler ile Pestil Köme Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Komisyonu'na ise 3 AK Partili, 2 MHP’li üye seçimi gerçekleştirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap