SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dilan Polat'ı sigara içmeye çıkaran polise soruşturma

Dilan Polat'ı sigara içmeye çıkaran polise soruşturma

23 Aralık 2023 Cumartesi - 11:37




5 Kasım'da cezaevine giren Dilan Polat'ı sigara içmeye çıkardığı için bir polis memuru hakkında idari soruşturma başlatıldı.





Sosyal medyada paylaştığı lüks yaşantılarıyla dikkatleri üzerine çeken ve akabinde haklarında açılan soruşturma kapsamında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan cezaevine giren Dilan Polat ve Eşi Engin Polat, çifti gündemden düşmüyor.

Eylül ayında savcılığa verilen şikayet dilekçesiyle başlayan süreç kasım ayında çiftin tutuklanmasıyla sonlanırken emniyet müdürlerinin bilgi vermesinin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u arayarak çift hakkında neden gözaltı kararı alınmadığını sorduğunu ortaya çıkarmıştı.

DİLAN POLAT'A SİGARA İÇİREN POLİSE SORUŞTURMA

10Haber'den Hazar Dost'un haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Dilan Polat dosyasında da çalışan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Amirliği'nde görevli bir polis memuru hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 'Dilan Polat dosyasına bakan özel ekipteki sekiz polis hakkında soruşturma başlatıldı' iddiası hakkında konuşan kaynaklar, şüphelilerle kurulan mesafenin meslek etiğine uygun olmadığı gerekçesiyle polis memuru hakkında soruşturma başlatıldığını aktardı.

Soruşturma açılan polis memurlarından sadece birinin Dilan Polat dosyasında görevli olduğunu aktaran kaynaklar o polis memurunun da Dilan Polat'ı gözaltında olduğu sürede sigara içmek için dışarı çıkardığının tespit edildiğini söyledi.

Diğer yedi polis için bazı soruşturmaların akıbetine müdahale ettikleri gerekçesiyle hem adli hem de idari soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap