SON DAKİKA



Haber > Gündem > Didem Soydan'ı Fas güneşi yaktı!

Didem Soydan'ı Fas güneşi yaktı!

09 Mayıs 2023 Salı - 11:48




Didem Soydan, Şeyma Subaşı’nın düğününe katılmak için Fas’ın Marakeş şehrine gitmişti. Zaman zaman 40 dereceye yaklaşan hava sıcaklığına dayanamayan Soydan bikinisini giydiği gibi kendini havuz başına attı. Uzun uzun güneşlendikten sonra suya girerek serinledi.





Açıklamaları, cesur tarzı ve iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Didem Soydan şimdi de Şeyma Subaşı'nın düğününü katıldığı elbisesiyle çok konuşuldu.
Şeyma Subaşı'nın 15 kişilik davetli listesinde yer alan Didem Soydan düğün için kırmızı siyah taş işlemeli transparan bir elbise tercih etti.
İçini tamamen gösteren elbisesiyle paylaşımlar yapan Didem Soydan dekolteli pozlarıyla adeta takipçilerini mest etti.
39 yaşındaki ünlü model geçtiğimiz günlerde üstsüz poz vererek gündem olmuştu. Soydan yarıçıplak pozlarında göğüslerini eliyle kapatmıştı.
Şeyma Subaşı’nın düğününe katılmak için Fas’ın Marakeş şehrine gitmişti. Zaman zaman 40 dereceye yaklaşan hava sıcaklığına dayanamadı.
Soydan bikinisini giydiği gibi kendini havuz başına attı. Uzun uzun güneşlendikten sonra suya girerek serinledi.
Öte yandan Didem soydan, geçen günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.
Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren 39 yaşındaki manken, "Şu an bekarlığın tadını çıkarıyorum. Zaman zaman ilişkilerim oluyor ama yürümüyor."
"İş hayatımda her şey yolunda gidiyor. Demek ki hem iş hem aşk bir arada yürümüyor" açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap