SON DAKİKA



Haber > Gündem > Devlet tiyatroları oyun başlangıç saatleri değişti

Devlet tiyatroları oyun başlangıç saatleri değişti

01 Aralık 2020 Salı - 17:30




Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda Devlet Tiyatroları (DT), hafta içi 19.30'daki temsillerin 18.00'de başlayacağını bildirdi. Öte yandan, bugün DT'nin İstanbul ve Ankara sahnelerinde temsil edilmesi planlanan oyunlar iptal edildi.





Devlet Tiyatroları, korona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde alınan kararlar doğrultusunda hafta içi 19.30'daki temsillerin 18.00'de başlayacağını açıkladı.

BAŞLANGIÇ SAATİ DEĞİŞTİ

DT'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Yerleşik sahnelerimizde hafta içi 19.30'da başlayacak olan gösterimlerimizin başlama saatleri bu akşamdan itibaren yeni Kovid-19 tedbirleri nedeniyle 18.00'e alınmıştır." ifadesi kullanıldı.

BAZI OYUNLAR İPTAL EDİLDİ

Öte yandan, bugün DT'nin İstanbul ve Ankara sahnelerinde temsil edilmesi planlanan oyunlar iptal edildi. Online bilet alan sanatseverlerin bir işlem yapmalarına gerek kalmadan ücretleri iade edilecek, gişelerden bilet alanların ise biletlerini iade etmeleri gerekecek.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap