SON DAKİKA



Haber > Gündem > Devlet bölücülerin elinde

Devlet bölücülerin elinde

07 Mart 2015 Cumartesi - 11:18




İlçelerde destek turlarına başlayan MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Nurcan Yazıcı, “Devlet adeta bölücülerin, vatan düşmanlarının altında ezilmekt





MHP’den 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde, Trabzon milletvekili aday adayı olan Hayriye Nurcan Yazıcı ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri aralıksız sürdürüyor. Yazıcı, Sürmene, Çaykara ve Arsin'de partililer tarafından ilgiyle karşılandı. Yazıcı, "Eskiden yalnızca millet sıkıntı çekerdi, yalnızca millet ezilirdi; şimdilerde artık devletin kendisi sıkıntı çekmektedir. Devlet adeta bölücülerin, vatan düşmanlarının altında ezilmektedir. Milletin birlik ve bütünlüğüne kast edenler, devletin de gücünü zayıflatmışlar, devleti küçük düşürmüşlerdir. Ben inanıyorum ki bugünkü kötü tablonun kimler tarafından meydana getirildiğini aziz vatandaşlarımız iyi biliyor ve sorumluları en kısa zamanda yani 7 Haziran'da cezalandıracaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin sağduyusuna, öngörüsüne ve sağlıklı bir karar vereceklerine olan güvenim sonsuzdur. MHP çatısı altındaki hizmet ehli dava arkadaşlarımıza olan güvenim de sonsuzdur" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap