SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dev narkotik operasyonu

Dev narkotik operasyonu

25 Ağustos 2015 Salı - 11:14




İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen şüphelilere şafak operasyonu düzenle





Operasyonların bir diğer adresi Adanay'dı. 35 ayrı adrese uyuşturucu baskını düzenlendi.Operasyona, Organize, Terör, Mali Şube, Kaçakçılık, Asayiş Şube, Siber Suçlar ve Özel Harekat ekiplerinden 400 polis destek verdi. Saban saat 04.00’te Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde toplanan polisler eş zamanlı olarak operasyon için yola çıktı. Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Eyüp ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde daha önceden tespit edilen 90 adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda polis ekipleri sokak başlarında nöbet tuttu.Şişli’de bir eve giren polis ekipleri aranması bulunan 1 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada uyuşturucu maddeye rastlanmadığı bildirildi. Gözaltına alınana şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

ADANA'DA 35 AYRI ADRESE BASKIN

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Müdahale Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri yaptıkları çalışmada 34 ayrı adreste "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının uyuşturucu satarak gençleri zehirlediğini belirledi. Bunun üzerine narkotik polisleri gençlerin zehirlenmesinin önüne geçmek için bugün sabah saat 04.45'te düğmeye bastı.

Narkotik, terörle mücadele ve asayiş polisleri havadan helikopter ve karadan özel harekat polisi desteğiyle Adana Emniyet Müdürlüğü binasının şafak vakti 500 polis çıkış yaptı. Polis eş zamanlı olarak özellikle bölücü terör örgütü PKKyandaşlarının korsan gösteri yaptığı Şakirpaşa, Gülbahçesi, Dağlıoğlu, Barbaros, Hürriyet Mahallelerine ağırlık verildi. Özel harekat polisi tehlikeli olabilecek noktalara narkotik polisleriyle birlikte girdi. Polis kapıyı çalıp açılmasını istemesine rağmen kapı ev sahibi tarafından açılmayınca koç başı ile kapılar kırılıp içeri girildi. Narkotik ekiplerin özel eğitimli köpekleri evlerde arama yaptı. Yapılan aramalarda uyuşturucu taciri 25 kişi gözaltına alınırken çok sayıda tabanca, tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap