SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ders kitabı paylaşımları MİT’e bildirildi

Ders kitabı paylaşımları MİT’e bildirildi

26 Kasım 2018 Pazartesi - 10:15




Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ders kitaplarıyla ilgili sosyal medyaya yansıyan ‘Kara propaganda, cinsiyetçi, toplumun örf ve adetleriyle uyuşmayan’ pa





Talim Terbiye Kurulu Başkanı (TTKB) Alpaslan Durmuş, paylaşımların dünyanın dört bir yanından FETÖ’cüler tarafından yönetilen sahte hesaplar aracılığıyla organize edildiğinin tespit ettiklerini söyledi. Durmuş, “Söz konusu kitapla ilgili sosyal medyada hem solcuları hem sağcıları kışkırtacak kapsamlı bir kara propaganda başladı” dedi.
SALDIRI BAŞLADI
 
Durmuş, FETÖ’nün yıllarca finans kaynağı olan ders kitapları yayıncılığından çıkarılmasıyla sosyal medyada ders kitaplarına ilişkin büyük bir saldırının başladığını savundu. Durmuş, “Saldırılarla ders kitaplarının yanı sıra hükümetin ve devletin öğrencilere dağıttığı ücretsiz ders kitapları da hedef alındı. Sahte hesapları ve halkı kışkırtan paylaşımlarını dosyalayarak MİT’e sunduk. Bunlar dünyanın dört bir yanından FETÖ’cü hesaplar. Ukrayna’dan,Almanya’dan, Avustralya’dan paylaşımlar. Bizim ders kitaplarımızda iddia edilen paylaşımların hiçbiri yok. Milletimiz rahat olsun” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap