SON DAKİKA


Foto Galeri > Depremde duran saat yaşananların unutulmaması için çalıştırılmadı

Depremde duran saat yaşananların unutulmaması için çalıştırılmadı

08 Mart 2023 Çarşamba - 11:51

Depremde duran saat yaşananların unutulmaması için çalıştırılmadı

1 / 5 Depremde duran saat yaşananların unutulmaması için çalıştırılmadı

Depremlerin vurduğu Malatya'da TCDD tren garında bulunan tarihi saat, 6 Şubat saat 04.17'de durdu. Demiryolları çalışanları, depremi unutturmamak amacıyla saati o günden bu yana çalıştırmadı.

2 / 5 Depremde duran saat yaşananların unutulmaması için çalıştırılmadı

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerle sarsıldı.11 ili etkileyen depremler nedeniyle büyük yıkımlar ve binlerce can kaybına yaşandı.04.17'de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremde evleri yıkılan çok sayıda depremzede, 13.24'te 7.6 büyüklüğündeki depremle ikinci kez aynı korkuyu yaşadı.Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu kentlerden Malatya'da afetin yaraları sarılmaya devam ediyor.Depremin olduğu dakikada durduTCDD 5'inci Bölge Müdürlüğü Malatya Tren Garı'nda bulunan tarihi saat, 6 Şubat'ta depremin olduğu dakikada durdu.Görenler duygu dolu anlar yaşadıYaşanan ilk depremde saat 04.17'de duran saati görenler duygu dolu anlar yaşadı.

3 / 5 Depremde duran saat yaşananların unutulmaması için çalıştırılmadı

"Depremin anısını hatırlamak için saati çalıştırmadık"Malatya Tren Gar Hareket memuru Murat Döşle, 6 Şubat sabahı kıyamet günü yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:O gün saat 04.17'de depremin sarsıntısı ile saat böyle durdu. Biz de 04.17'de duran saati, depremi unutmamak için bir daha çalıştırmadık. Artık saat hep 04.17'yi gösterecek.

4 / 5 Depremde duran saat yaşananların unutulmaması için çalıştırılmadı

5 / 5 Depremde duran saat yaşananların unutulmaması için çalıştırılmadı





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap