SON DAKİKA



Haber > Gündem > Deprem EYT'yi de vurdu! Cemal Enginyurt, tatile ateş püskürdü

Deprem EYT'yi de vurdu! Cemal Enginyurt, tatile ateş püskürdü

20 Şubat 2023 Pazartesi - 16:45




Cemal Enginyurt, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Meclis'e ara verilmesi ve ikinci kez aranın uzatılmasına tepki gösterdi. Cemal Enginyurt Meclis'e EYT için çağrıda da bulundu.





Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle daha önce 21 Şubat’ta faaliyete başlayacağı açıklanan TBMM’nin çalışma arasının 28 Şubat’a kadar uzatılmasına tepki gösterdi. 

Cemal Enginyurt, TBMM’nin görevinin başına dönmesi gerektiğini vurguladı.

DP’li Cemal Enginyurt, Meclis’in önündeki çalışmaları işaret ederek, EYT’liler için çağrıda bulundu.

Sosyal medya platformu Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Cemal Enginyurt, “TBMM partiler arasında alınan ortak kararla 1 hafta daha tatil yapacak. Milyonları yakından ilgilendiren yasa teklifleri dururken, Tatil hiç de hoş olmadı. #meclisgorevininbasina. Seslerini duymazdan gelmeyelim. Evine ekmek alamayan #EYTliler emeklilerin gözleri TBMM’de.” dedi.

Cemal Enginyurt, dün yaptığı paylaşımda ise, şunları yazmıştı:


“TBMM’de partiler arasında alınan ortak mutabakatla, açılış tarihi 28 Şubata ertelenmiş. Milletvekilleri Deprem bölgesine sırayla gidebilir.

#EYTliler bekliyor.

#StajSskBaslangıcıOlsun isteniyor.

#2000LereKADEME deniliyor.

#Emeklilikte5000PrimeTakılanlar var.


#TBMMaçıkkalmalı”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap