SON DAKİKA



Haber > Gündem > Deprem bölgelerine gönüllü gitmişti! Üniversiteye hazırlanan Nurican'ın feci sonu

Deprem bölgelerine gönüllü gitmişti! Üniversiteye hazırlanan Nurican'ın feci sonu

06 Kasım 2023 Pazartesi - 15:40




Adana’da yaya geçidinden geçen motosiklete çarpan motosikletin sürücüsü Nurican Gök (19), hayatını kaybetti.





Kaza, dün gece saatlerinde Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. Nurican Gök yönetimindeki motosiklet, o sırada işten çıkan ve motosikletiyle yaya geçidinden yolun karşısına geçen garson R.A.’ya çarptı. Gök ve R.A. yerde metrelerce sürüklenirken, ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Nurican Gök’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı R.A. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gök’ün cenazesi, sabah saatlerinde Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yoğun bakım servisine alınan R.A.’nın ise hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

  Deprem bölgelerine gönüllü gitmişti Üniversiteye hazırlanan Nuricanın feci sonu

 

DEPREM BÖLGELERİNE GÖNÜLLÜ GİTMİŞ


Bu arada, üniversite sınavlarına hazırlanan Nurican Gök'ün, kuryelik yaparak para biriktirdiği, bir süre önce kazaya karıştığı motosikleti satın aldığı ifade edildi. Türk Kızılay gönüllüsü olduğu belirtilen Gök'ün deprem bölgelerinde günlerce yardım faaliyetlerine katıldığı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap