SON DAKİKA



Haber > Gündem > Denizli'de 53 kilo esrara 6 tutuklama

Denizli'de 53 kilo esrara 6 tutuklama

11 Kasım 2016 Cuma - 15:35




DENİZLİ'de polis tarafından yapılan çalışmada, toplam 53 kilo esrar ile 20 gram eroin ve 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 kişid





Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı kişilerin yüklü miktarda esrarı piyasaya süreceğini öğrendi. Geçen salı günü Ankara Karayolu Akhan Mevkii'nde önlem alan narkotik polisi, esrar taşıdığı belirlenen ve içinde 3 kişinin bulunduğu otomobili takibe aldı. Polisin durması için yaptığı uyarıyı dikkate almayıp yoluna devam eden otomobildeki 3 kişi, yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri sonrası kentte bir eve baskın yapıldı. Evde yapılan aramada, 48 kilo esrar bulundu. Evdeki 1 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında, sokakta uyuşturucu madde satarken yakalanan 5 kişi daha gözaltına alındı. Bu kişilerden de 5 kilo esrar, 20 gram eroin ve 100 gram metamfetamin ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklandı, 3 kişinin ise emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap