SON DAKİKA



Haber > Gündem > Demokrat Parti'de görev değişimi: Cemal Enginyurt'a yeni görev

Demokrat Parti'de görev değişimi: Cemal Enginyurt'a yeni görev

19 Temmuz 2022 Salı - 16:22




Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, parti teşkilat başkanlığı görevini Ahmet Uyanık'a devretti. Enginyurt ise partide başka bir göreve atandı.





Sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından paylaşım yapan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, parti teşkilat başkanlığı görevini Ahmet Uyanık'a devrettiğini ve kendisinin ise bir başka göreve atandığını duyurdu.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt paylaşımının devamında sivil toplum kuruluşlarından sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görevine devam edeceğini açıkladı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un sosyal medya hesabındaki söz konusu açıklamalarında, "Sevgili Demokrat Partililer: Demokrat Parti Teşkilat Başkanlığı görevimi,Genel Başkanımızın tensipleriyle Ahmet Uyanık beyefendiye devretmiş bulunmaktayım. Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevime devam ediyorum. Allah'ım utandırmasın." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap