SON DAKİKA



Haber > Gündem > Demokrasimize saldırıldı

Demokrasimize saldırıldı

10 Nisan 2014 Perşembe - 11:12




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırının demokrasiye yapıldığını söyledi.





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı. Genç, "Demokrasimize saldırıldı" dedi. Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısının ikinci birleşimini dün yaptı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç anlamlı mesajlar verdi. Ankara’da, CHP Grup toplantısı öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırı ile ilgili tepkisini dile getiren Genç, "Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı şahsım, grubum ve belediye meclisi adına telin ediyor, kınıyorum. Kime ve hangi düşünceye karşı yapılırsa yapılsın bu saldırı demokrasimize yapılmıştır. Bu üzücü olay, demokrasiye karşı yapılan saldırıdır. Yaşanmamasını temenni ettiğim bu tür saldırıya karşı açıklamamızın da kayıtlara geçirilmesini istiyorum" dedi. Adem YILMAZ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap