SON DAKİKA



Haber > Gündem > Demokrasi şöleni yaşanacak

Demokrasi şöleni yaşanacak

15 Mart 2017 Çarşamba - 11:00




Referandum çalışmalarını sürdüren CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “Ssandıktan ‘hayır’ çıkacağına dair umutlarımız çoğaldı, vatandaş demokrasi şöl





CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “Referandumun 16 Nisan’da yapılacağı kararından sonra bütün mesaimizi bu yönde çalışmaya verdik. Oluşturduğumuz komite üyelerimiz ve parti yöneticilerimizle, tüm ilçe teşkilatlarımızı ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bulancak’tan başlayan ziyaretlerimiz, Görele, Dereli ve Şebinkarahisar’la son buldu. Ziyaretlerimizde yaşlı genç, kadın erkek, her kesimden katılımın ve ilginin yoğun olması bizleri mutlu ederken, sandıktan ‘hayır’ çıkacağına dair umutlarımızı da çoğalttı” dedi.

VATANDAŞ DİKTATÖRLÜK İSTEMİYOR

Tığlı, “Gerek partililerimiz gerekse il ve ilçe ziyaretlerimizde görüştüğümüz demokratik kitle örgütü mensuplarının ve vatandaşlarımızın, seksen milyon kişinin ortak vatanı olan bu ülkeyi, bir kişiye teslim etmemekte çok kararlı olduklarını gördük. Yine gördük ki bu ülkenin gerçek sahibi olan vatandaşlarımız, 140 yıllık parlamenter demokratik sistemden ödün vermemekte, demokrasiden vazgeçmemekte, Atatürk’ün kurduğu laik demokratik sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nden asla geri adım atmamakta çok kararlı. Vatandaş diktatörlük değil, demokrasi istiyor ve demokrasi şöleni yaşanacak” dedi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap