SON DAKİKA



Haber > Gündem > Demokrasi mücadelemiz sürecek

Demokrasi mücadelemiz sürecek

03 Mayıs 2017 Çarşamba - 17:40




CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, demokrasi ve parlamenter sistem için sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceklerini açıkladı.





Mesut Erdoğan

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da yapılan CHP İl Başkanları Toplantısı’nı değerlendirdi. Tığlı, 16 Nisan’da gerçekleşen halk oylaması sonucunu kesinlikle kabul etmediklerini ifade ederek, yasalar çerçevesinde gerekli tepkileri göstereceklerini söyledi. Tığlı , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantıya Giresun’u temsilen katıldığını aktardı.

HEMFİKİR OLDUK

Tığlı şöyle konuştu:  “CHP olarak demokrasi ve parlamenter sistem için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğimizin bir kez daha altını çizdik. Bundan sonraki süreçte, anayasa değişikliğine ilişkin TBMM'ye gelmesi beklenen uyum yasaları konusunda parti olarak aktif bir tutum sergilenmesi gerektiğini de karar altına aldık ve Meclis'te yasalar çerçevesinde demokratik tepkilerimizi göstereceğimiz konusunda hemfikir olduk” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap