SON DAKİKA



Haber > Gündem > Demirtaş'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi

Demirtaş'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi

06 Aralık 2019 Cuma - 14:23




Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş ile babası Tahir Demirta'ın içinde bulunduğu araç Çorlu yakınlarında trafik kazası yaptı. Demirtaş'ı ziyarete giden anne ve babasının hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.





Eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş ile babası Tahir Demirtaş'ın içinde bulunduğu araç trafik kazası geçirdi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan oğullarını ziyarete giderken yaşanan kazada yaralanan Sadiye ve Tahir Demirtaş'ın hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Demirtaş'ın kardeşi Aygül Demirtaş, "Anne ve babam, görüş için Edirne Cezaevi’ne giderken Çorlu-Edirne yolunda trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırıldılar. Sağlık durumları iyi. Müşahade altında tutuluyorlar" dedi.

​Kazaya ilişkin açıklama yapan HDP de "Demirtaş'ın anne ve babasının da içinde olduğu araç cezaevi yolunda trafik kazası geçirmiştir. Aile hastaneye kaldırılmakla beraber hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Eş genel başkanlarımız geçmiş olsun ziyareti için yola çıkmıştır. Aileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap