SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dehşete düşüren plan!

Dehşete düşüren plan!

09 Ocak 2017 Pazartesi - 08:13




Başbakan Binali Yıldırım'ın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı suikast uyarısının arkasından DAEŞ'in dehşete düşüren planı çıktı.





Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, DAEŞ'in suikast planını yazdı. Liderlere zırhlı araç verilmesi ihtiyacını doğuran suikast hazırlığının DAEŞ'i izleyen birimlerin elde ettiği bir istihbaratla ilgili olduğunu yazan Abdülkadir Selvi:

İstihbarat birimlerimiz DAEŞ'in Türkiye'deki protokole yönelik olarak bir suikast hazırlığı içinde olduğunu tespit ediyor. DAEŞ; ikiz araçlarla konvoylara yönelik suikast çalışması yapıyor. Dikkat çekmeden konvoya yanaşabilmesi için olsa gerek suikast için Türkiye'de makam aracı olarak kullanılan araçların ikizi seçiliyor. Konvoy hareket halindeyken bomba yüklü ikiz araç yaklaşıyor, makam aracının yanına gelince kendini patlatıyor. Dehşetli bir plan.

Başbakan Binali Yıldırım, Ortaköy'de yaşanan katliamdan kısa bir süre önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarlarının arttığı yönünde bilgi vermişti. İhbarlar üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na zırhlı araç tahsis edilmişti.

Suikast ihbarının ciddi olduğunu belirten Selvi, sadece Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye yönelik olarak değil, protokole mensup isimlerin de hedef olduğunu söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap