SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dehşet verici cinayet

Dehşet verici cinayet

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 18:58




Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye'deki darbe girişimi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdiği mektupta hadisenin dehşet





Aliyev mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanı, Aziz Kardeşim, dün gece Türkiye’de yaşanan darbe girişimine ilişkin olayları büyük rahatsızlıkla ve üzülerek izledim. Bu, bir yandan Türkiye’nin devletçiliğine, diğer yandan ise Türkiye halkına, iradesine ve seçimine karşı yapılan dehşet verici cinayettir.

Her zaman Türk halkının ve devletinin yanında olan Azerbaycan halkı ve devleti Türkiye Anayasası’na, demokrasisine karşı yöneltilmiş bu cinayeti keskin şekilde kötülüyor ve kabul edilemez hesap ediyor. Eminim ki, Türkiye halkı ve yönetiminin birliğini sergileyerek darbe girişiminin karşısının alınması yönünde yaptıklarınız kesin eylemler sonucu kardeş ülkede durum kısa sürede istikrarlaşacak ve önceki duruma geri dönecek.

Değerli kardeşim, ben darbe girişiminin karşısının alınması için canlarını veren şehitlerin ailelerine ve yakınlarına Azerbaycan halkı adından ve kendi adımdan derin üzüntü ile taziyelerimi iletiyor, yaralananlara acil şifalar diliyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap