SON DAKİKA



Haber > Gündem > Değişim şart oldu

Değişim şart oldu

06 Kasım 2015 Cuma - 00:59




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na en büyük rakip olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin yakın arkadaşı ve avukatı CHP Trabzon Milletveki





Pekşen sosyal medya hesabında, “Umut yoksa iki seçenek vardır. 1- Geleceğin tarihini yazmaya hazırlanmak, 2- Geleceğin tarihinde yer almak. Umut olacak, gelecek yazılacak. Ülke nüfusunun yüzde 60’ı 30 yaşın altındaysa ve biz gençliğimize aydınlık gelecek kurabileceğimize inandıramıyorsak, umut yok demektir. Başarısızlığa kılıf hazırlamak ya da bulmak başarıyı getirmez. Yeni başarısızlıkları kaçınılmaz kılar. Ben olayım, ben olsam yıkıp dökeyim egosu ideolojinin önüne geçebiliyorsa, Kişisel beklentiler ideolojinin önüne geçebiliyorsa, sorun büyük. 35 ilde milletvekili çıkaramıyorsan, ülkenin geleceğinden hiçbir iddian yoksa, umudun adresi olamıyorsan, örgüt yorulmuş bıkkınsa, değişim şart” sözlerini paylaştı.

Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap