SON DAKİKA



Haber > Gündem > DEAŞ hedefleri vuruldu!

DEAŞ hedefleri vuruldu!

04 Ekim 2016 Salı - 09:18




TSK'dan yapılan açıklamaya göre Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında 80 DEAŞ Terör Örgütü hedefine 200'den fazla atış yapıldı.





Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında DEAŞ unsurları vurulmaya devam ediyor. TSK'dan yapılan son açıklamaya göre 80 DEAŞ hedefine yapılan atışlarda çok sayıda DEAŞ unsuru vurularak yok edildi.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle;

Keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 80 DEAŞ Terör Örgütü hedefine, Ateş Destek vasıtaları tarafından 199 Fırtına ve 20 ÇNRA atışı yapılmış, yapılan atışlar sonucunda DEAŞ teröristlerine ait çok sayıda silah mevzii (havan ve makinalı tüfek), 7 dinamik hedef, 4 silah yüklü pikap tipi araç, park halinde 3 motosiklet (Bubi tuzaklı olduğu değerlendirilen), 4 Katyuşa tahkimli mevzii, muhtelif tipte geçici barınma alanları imha edilmiştir.Gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 10 Muhalif yaralanmış, destek sağlayan unsurlarımızda zayiat ve hasar meydana gelmemiştir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap