SON DAKİKA



Haber > Gündem > Davutoğlu'nun selamlaması

Davutoğlu'nun selamlaması

13 Nisan 2015 Pazartesi - 10:42








AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları’nın tanıtım töreni dün 19 Mayı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Tanıtım törenine telekonferans sistemiyle katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon’un ilçelerini tek tek sayarak selam gönderdi ve "Dünyanın neresine giderseniz gidin mutlaka bir veya birkaç Trabzonlu ile karşılaşırsınız. Bu nedenle Trabzon halkının kullandığı 'Bize her yer Trabzon' sloganı doğru bir slogandır. Trabzon insanı ülkemizin bel kemiğidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise salondaki organizasyonuyla dikkat çekti. Salona her alanda hakim olan Revi teşkilat mensuplarından da tam not aldı. Revi ile birlikte Hasan Dilekoğlu, Ali Faik Hacıoğlu ve Ortahisar ilçe yönetimi ile teşkilat başkanı Hüseyin Öztürk de salonda çaba harcayanlar arasındaydı. Tanıtım toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a yapılan yatırımları anlatırken, Trabzon’dan Türkiye’ye söz vererek 6-0 yapacaklarını iddia etti.

Daha sonra kürsüye gelen Salih Cora coşkulu bir tezahüratla konuşmasını tamamladı. Yerini yadırgamadığını belirten Cora, kendisi için aslolanın dava azmi olduğunun altını çizdi. 5. sıra adayı olan Prof. Dr. Nihat Tosun ise sağlıktaki dönüşümleri anlattı. Tosun, sağlık alanında Trabzon ve ülke genelindeki yatırımlara dikkat çekti. Dr. Adnan Günnar da, Trabzon halkıyla iyi bir gönül bağı kurduklarını, bu bağın devam edeceğini ve Trabzon’da partinin başarısını şehir halkıyla birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Günnar, Trabzon’da bir kez daha destan yazacakları görüşünü de ileri sürdü. Av. Ayşe Sula Köseoğlu ise Trabzon’a hizmet etmek noktasında gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Adaylardan Muhammet Balta, Trabzon’da İl Genel Meclisi başkanlığı, il başkanlığı ve son olarak bakan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu hatırlatarak, "Şehrin sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümü için elimden gelen çabayı göstereceğim" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap