SON DAKİKA



Haber > Gündem > Davutoğlu: İdlib'deki saldırının nasıl olduğu kamuoyuna açıklanmalı

Davutoğlu: İdlib'deki saldırının nasıl olduğu kamuoyuna açıklanmalı

28 Şubat 2020 Cuma - 14:19




Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, 33 askerin şehit olduğu İdlib saldırısı için Erdoğan’a seslenerek, “Meclis acil toplanmalı. Cumhurbaşkanı bütün siyasi parti liderleriyle bir değerlendirme toplantısı yapmalı. Olayın nasıl meydana geldiği kamuoyu ile paylaşılmalı” dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, 33 askerin şehit olduğu İdlib saldırısı sonrası partisinin eylem planını açıkladı. Davutoğlu, hazırladıkları eylem planını siyasi partilerle de paylaşacaklarını söyledi.

İstanbul İl Başkanlığı’nda eylem planını açıklayan Davutoğlu şunları söyledi:

“Meclis acil toplanmalı

Cumhurbaşkanı bütün siyasi parti liderleriyle bir değerlendirme toplantısı yapmalı

Olayın nasıl meydana geldiği kamuoyu ile paylaşılmalı


Cumhurbaşkanı bölge liderlerini aramalı. İhtilaflar bir kenara bırakılarak görüşmeler yapılmalı

Suriye halkına Türkiye’nin başka bir amacının olmadığı açıkça söylenmeli. İdlib’deki varlığımız Kürtçe,Türkçe, Arapça, İngilizce anlatılmalı

Arap Kürt Nusayri kardeşlerimizle kapsamlı sivil bir diyalog başlatılmalı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap
{ string folderPath = Server.MapPath("/External/Assets/Home/image/siteimg/pop/"); if (Session["imgPath"] == null) { var now = DateTime.Now; var previousTrigger = new DateTime(now.Year, now.Month, now.Day, now.Hour, 0, 0, now.Kind); var nextTrigger = previousTrigger + TimeSpan.FromHours(1); Session["previousTrigger"] = previousTrigger; Session["nextTrigger"] = previousTrigger + TimeSpan.FromHours(1); string[] filePaths = Directory.GetFiles(folderPath); Random rnd = new Random(); int r = rnd.Next(filePaths.Count()); var imgPath = Path.GetFileName(filePaths[r]); Session["imgIndex"] = r; Session["imgPath"] = imgPath; } else { if (DateTime.Now.Hour == Convert.ToDateTime(Session["nextTrigger"]).Hour) { var now = DateTime.Now; var previousTrigger = new DateTime(now.Year, now.Month, now.Day, now.Hour, 0, 0, now.Kind); var nextTrigger = previousTrigger + TimeSpan.FromHours(1); Session["previousTrigger"] = previousTrigger; Session["nextTrigger"] = previousTrigger + TimeSpan.FromHours(1); string[] filePaths = Directory.GetFiles(folderPath); while (true) { Random rnd = new Random(); int r = rnd.Next(filePaths.Count()); if (r != Convert.ToInt32(Session["imgIndex"])) { var imgPath = Path.GetFileName(filePaths[r]); Session["imgIndex"] = r; Session["imgPath"] = imgPath; break; } } } } }