SON DAKİKA



Haber > Gündem > Davutoğlu, HDP saldırganını açıkladı

Davutoğlu, HDP saldırganını açıkladı

21 Mayıs 2015 Perşembe - 15:08




Partisinin Sinop mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu: "HDP'nin bürolarına saldıran şahıs DHKP-C'den tutuklanan bir terörist" dedi.





Ve o saldırganı Başbakan Ahmet Davutoğlu açıkladı. Ahmet Davutoğlu partisinin Sinop mitinginde HDP seçim bürolarına yapılan saldırıyla ilgilli konuştu.  Başbakan Davutoğlu, HDP'nin bürolarına saldıran şahsın DHKP-C'li olduğunu belirterek: "Paralel çete ve Doğan medya suçu AK Parti’ye yüklemeye kalktılar. Şimdiye kadar AK Partili birinden şiddet sözü duydunuz mu? Şiddet içinde yer aldık mı? HDP Başkanı çıktı 'AK Parti yaptı' dedi, beni ve Cumhurbaşkanımızı suçluyorlar. Bir de MHP’ye pas attı HDP. Yolunu bulamayan Kılıçdaroğlu 2 saatte suçluyu buldu, 'AK Parti' dedi. Dün tespit edildi, bugün açıklaması yapıldı. DHKP-C’den tutuklanan bir terörist çıktı. Savcımızı şehit ettiklerinde CHP’yi çağırmışlardı. Oyunu görüyor musunuz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap